Taste Bud Density and Composition of Saliva in Patients Suffering from Taste Disorders Compared to Healthy Individuals

Keywords : Taste disorder
Type de document :
Article dans une revue
Liste complète des métadonnées

https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01400218
Contributeur : Csga - Université de Bourgogne <>
Soumis le : lundi 21 novembre 2016 - 16:03:34
Dernière modification le : vendredi 8 juin 2018 - 14:50:16

Identifiants

  • HAL Id : hal-01400218, version 1

Collections

Citation

Franz Schoeps,, Antje Haehner, Hélène Brignot, Fabrice Neiers, Gilles Feron, et al.. Taste Bud Density and Composition of Saliva in Patients Suffering from Taste Disorders Compared to Healthy Individuals. Chemical Senses, Oxford University Press (OUP), 2016, 41 (7). ⟨hal-01400218⟩

Partager

Métriques

Consultations de la notice

112