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Chapitre d'ouvrage

The salivary reactor: an innovating tool for the categorization of food products through their aroma and taste compounds release profiles

Type de document :
Chapitre d'ouvrage
Liste complète des métadonnées

https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-00719384
Contributeur : Sabine Julien <>
Soumis le : jeudi 19 juillet 2012 - 16:18:19
Dernière modification le : mardi 17 mars 2020 - 03:22:46

Identifiants

  • HAL Id : hal-00719384, version 1

Collections

Citation

Julie Poette, Samuel Lubbers, B. Maison, I. Andrito, Karine Pernin, et al.. The salivary reactor: an innovating tool for the categorization of food products through their aroma and taste compounds release profiles. Hofmann, T. ; Meyerhof, W. ; Schieberle, P. Advances and challenges in flavor chemistry & biology. Proceedings of the 9th Wartburg Symposium, Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie, pp.386-389, 2010. ⟨hal-00719384⟩

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