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Communication dans un congrès

Impact of sucrose and water contents on macroscopic structure and stability of cereal based products : Thermodynamic versus dynamic

Abstract : No abstract
Type de document :
Communication dans un congrès
Liste complète des métadonnées

https://hal-univ-bourgogne.archives-ouvertes.fr/hal-01912195
Contributeur : Pam - Université de Bourgogne <>
Soumis le : lundi 5 novembre 2018 - 11:23:31
Dernière modification le : mercredi 20 novembre 2019 - 09:44:06

Identifiants

  • HAL Id : hal-01912195, version 1

Citation

Supuksorn Masavang, Camille Loupiac, Philippe Bodart, Gaëlle Roudaut, Dominique Champion. Impact of sucrose and water contents on macroscopic structure and stability of cereal based products : Thermodynamic versus dynamic. Nexus of Food, Energy, and Water - 255th National Meeting and Exposition of the American-Chemical-Society (ACS), American-Chemical-Society (ACS), Mar 2018, New Orleans, United States. ⟨hal-01912195⟩

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